Dogs4life hondenforum Forumindex  
 FAQ  •  Zoeken  •  Gebruikerslijst  •  Gebruikersgroepen   •  Registreren  •  Profiel  •  Log in om je privéberichten te bekijken  •  Inloggen
 Teken deze petitie svp!!! En deel hem zoveel mogelijk Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Auteur Bericht
Jannie
Vergaderjuf
Vergaderjuf


Geregistreerd op: 02 Mei 2004
Berichten: 5978

BerichtGeplaatst: Do Jun 30, 2016 9:38 pm Reageren met citaatTerug naar boven

Avaaz stuurt normaal gesproken per week ongeveer één email waarin de kans wordt geboden om actie te ondernemen voor een dringende internationale kwestie. Als je dit bericht ten onrechte hebt ontvangen of als je geen e-mail van Avaaz wilt ontvangen, klik dan hier om je uit te schrijven of stuur een lege e-mail naar unsubscribe@avaaz.org.

Hoi, bedankt voor het toevoegen van jouw naam! Stuur nu de email hieronder door naar al jouw contacten -- we hebben nog maar een paar weken om dit gigantisch te maken!

----------------

Beste vrienden,

Voor het hondenvleesfestival in Yulin worden sommige honden van hun eigenaars gestolen. Ze bloeden langzaam leeg of worden doodgeslagen. Daarna worden ze aan haken gehangen, opengesneden vanaf hun anus en gevild, en verkocht om opgegeten te worden.

Het lijden moet ondraaglijk zijn -- volgens nieuw onderzoek lijken de hersenen van honden qua emoties veel op die van ons, iets wat hondenliefhebbers en baasjes goed begrijpen. Wanneer we honden op waarde schatten -- levende wezens met gedachten en gevoelens -- valt de marteling die ze tijdens dit 'festival' doorstaan niet meer goed te praten.

Duizenden Chinese burgers hebben zich al uitgesproken tegen het festival, maar de autoriteiten zullen niet optreden totdat ze inzien hoe slecht het is voor het wereldwijde imago van China, wat ze flink geprobeerd hebben te verbeteren. Hier kunnen wij het verschil maken. Laten wij de Chinese overheid duidelijk maken dat de wereld deze puppyslachting verschrikkelijk vindt en wil dat zij hier direct een einde aan maken!

Wanneer genoeg mensen meedoen, zal Avaaz advertenties plaatsen, met invloedrijke beroemdheden werken, en de eerste onafhankelijke nationale enquête in China over het eten van honden uitvoeren. We werken om deze kwestie overal op voorpagina’s te krijgen totdat de Chinese autoriteiten actie ondernemen. Voeg hieronder met één muisklik jouw naam aan de petitie toe en vertel het iedereen:

https://secure.avaaz.org/nl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?tstKTkb

Aan de Chinese president dhr. Xi Jinping, de gouverneur van de provincie Guangxi dhr. Chen Wu, en leden van de Chinese overheid:

Als burgers van over de hele wereld zijn wij ernstig verontrust over het misbruik en de consumptie van honden bij het festival in Yulin. Wij verzoeken u met klem om dit onmiddellijk te verbieden. Miljoenen Chinese burgers steunen wetgeving tegen de hondenvleesindustrie, en wij sluiten ons aan bij hun oproep om een einde te maken aan deze wrede handel.

https://secure.avaaz.org/nl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?tstKTkb

Dankzij dappere Chinese activisten wordt het festival elk jaar kleiner. De autoriteiten in Yulin hebben uiteindelijk hun sponsoring van het festival ingetrokken en zelfs hun werknemers verboden het evenement bij te wonen. Laten wij voortbouwen op deze ontwikkelingen. Als miljoenen van ons nu onze stemmen verheffen, kunnen wij duizenden puppy’s redden van een onvoorstelbare marteling.

Het festival in Yulin is niet een eeuwenoude traditie -- het ging van start in 2010! Volgens velen is het vooral een poging om de vleesindustrie te stimuleren.

We hebben niet veel tijd meer -- het festival is al over een paar weken. Teken de petitie hierboven met één klik op de link, en stuur het daarna door naar vrienden en familie -- laten wij dit gigantisch maken!

https://secure.avaaz.org/nl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?tstKTkb

Onze gemeenschap heeft campagne gevoerd tegen het meest wrede stierenfestival in Spanje, tegen het weggooien en doden van mannelijke kuikentjes in Duitsland, en tegen de verschrikkelijke omstandigheden op veehouderijen in Spanje en Frankrijk. Nu is het tijd om de trouwste vriend van de mens te helpen, en voor eens en altijd een einde te maken aan deze puppyslachting.

Met hoop,

Rewan, Danny, Luis, Patricia, Jooyea, Mike, Ricken en het hele Avaaz-team

MEER INFORMATIE:

Honden en katten levend gevild voor enorm eetfestijn (Metro)
http://www.metronieuws.nl/buitenland/2015/06/honden-en-katten-levend-gevild-voor-enorm-eetfestijn

In Beeld -- Dierenleed in China: honden worden massaal geslacht voor zonnefestival (NRC)
http://www.nrc.nl/nieuws/2015/06/03/dierenleed-in-china-honden-worden-massaal-geslacht-voor-zonnefestival

Honden en katten levend in de frituur: dat moet stoppen (Trouw)
http://www.trouw.nl/tr/nl/4328/Opinie/article/detail/3462921/2013/06/21/Honden-en-katten-levend-in-de-frituur-dat-moet-stoppen.dhtml

In het Engels:

Yulin Hondenvlees Festival 2016: Nieuwe foto’s duiken op van 'afschuwelijke' omstandigheden dieren bij Chinees evenement (The Independent)
http://www.independent.co.uk/news/world/asia/yulin-dog-meat-festival-2016-new-pictures-emerge-of-nightmare-conditions-for-animals-involved-in-a6973021.html#gallery

Chinees publiek dringt er bij regering op aan om hondenvleesindustrie hard aan te pakken (Channel NewsAsia)
http://www.channelnewsasia.com/news/asiapacific/chinese-public-urges/2665086.html

Waarom de Hersenen van Honden en Mensen Meer op Elkaar Lijken dan Je Denkt (Gizmodo)
http://io9.gizmodo.com/why-the-brains-of-dogs-and-humans-are-more-similar-than-1527707674

Avaaz is een internationaal campagnenetwerk van 41 miljoen mensen en streeft ernaar dat internationale besluitvorming wordt bepaald door inzichten en waarden van de wereldbevolking. ("Avaaz" betekent "stem" of "lied" in veel talen.) Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld; ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees meer over de grootste campagnes van Avaaz hier, of volg ons op Facebook of
Twitter.

Jij ontvangt dit bericht omdat je deel hebt genomen aan "Doek het hondenvleesfestival in Yulin op!" op 2016-06-30 15:14:05 met Janniezijlstra@hotmail.com.
Zorg dat avaaz@avaaz.org in jouw adresboek staat om er zeker van te zijn dat Avaaz jouw inbox bereikt. Om je emailadres, de taal of andere gegevens te wijzigen, kan je contact opnemen via dit formulier, of klik hier om je uit te schrijven.Om contact met Avaaz op te nemen, beantwoord deze e-mail niet, maar stuur een bericht via www.avaaz.org/nl/contact of bel ons (in het Engels) op +1 888 922 8229 (VS).
Profiel bekijkenStuur privébericht
Berichten van afgelopen:      
Nieuw onderwerp plaatsenReageren


 Ga naar:   Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Bezoek ook eens Cats4life

Zooplus.nl

:: FI Theme :: Tijden zijn in GMT + 2 uur